Japanse Facelift massage

 

 

De Japanse facelift massage is een oud Japans ritueel, deze werkt in op de oppervlakkige en diepere spierlagen van het aangezicht, nek, hoofd en schouders.

 

Op het aangezicht bevinden zich verschillende acupunctuurpunten en meridianen die in verbinding staan met andere organen. Bijgevolg heeft deze massage ook een effect op het hele lichaam. Tijdens de behandeling wordt een lichte druk uitgeoefend op de verschillende punten. Deze behandeling zorgt er niet alleen voor dat de Chi of energie in het lichaam gaat stromen, ook de toxische stoffen zullen worden afgevoerd door de lymfedrainage.

 

De Japanse Facelift of Kobido massage heeft een versterkend of liftend effect op de spieren in het aangezicht. De huid wordt strakker en er ontstaat een betere doorbloeding.

De behandeling is in hele lichaam merkbaar zowel fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel. Een unieke gezichtsbehandeling die je helemaal in harmonie en balans brengt.

 

Na de behandeling is het belangrijk om voldoende water te drinken om de toxines uit het lichaam te verwijderen. Anders blijven de gifstoffen in het bloed en zal het effect van de massage afnemen.

Voor een optimaal resultaat van deze behandeling is het aan te raden om een kuur te starten van 8 weken. Nadien is een 1 behandeling per maand voldoende om het effect te onderhouden.

 

Deze massage duurt ongeveer 1u30. Neem gerust contact op als meer informatie wil of wanneer je deze unieke gezichtsmassage wil ervaren.

 

HOME